ADATGYŰJTŐK

RDC STANDARD - Adatgyűjtő koncentrátor

Az IZAR RDC (Radio Data Concentrator) STANDARD a DIEHL Metering vállalatcsoport rádió adó-vevő eszköze, amely az alkalmazott Open Metering nyílt kommunikációs protokollnak köszönhetően más gyártók eszközeivel is képes kommunikálni. E tulajdonságának, és számos egyéb kiemelkedő jellemzőjének - adatnaplózás, távolról való programozhatóság és a kétirányú kommunikációra való képesség - köszönhetően kulcsszereplője lesz a jövő többszolgáltatós Smart Metering projektjeinek. Az IZAR RDC STANDARD-ot arra tervezték, hogy a fix rádiós leolvasó rendszereket (Fix Network) maximális költséghatékonysággal lehessen telepíteni.

RDC PREMIUM - Adatgyűjtő koncentrátor

Az IZAR RDC PREMIUM a legnagyobb teljesítményű eszköz a DIEHL Metering rádiós adatkoncentrátorainak kínálatából, amely nagy területeken működő fix network rendszerek nagy mennyiségű adatforgalmát és felügyeletét képes kezelni. Egyszerre akár négy csatlakoztatható, nagy teljesítményű antennájával, az alkalmazott legkorszerűbb technológiával és ipari körülmények elviseléséhez tervezett, robusztus kivalakításával jelentősen csökkentheti a telepítendő koncetrátorok mennyiségét, az alkalmazott Open Metering kommunikációs szabvány pedig alkalmassá teszi egy gyártófüggetlen, több beszállítósb rendszerben való üzemelésre.

IZAR RECEIVER BT 868 - Rádióvevő

A BLUETOOTH RECEIVER egy rádiójel vevő, walk-by és drive-by rendszerű mérőadat kiolvasásra.

IZAR CENTER MEMORY - M-Bus master

Az IZAR CENTER egy M-Bus központ, melynek segítségével nagy gyakorisággal (akár 1 percenként) és jelentős távolságból (repeiterekkel akár 5 km vagy még több) olvashatjuk az M-Bus kommunikációra képes mérőeszközök fogyasztási adatit. Emellet lehetséges az IZAR rádiómodulokkal ellátott eszközök kiolvasása is, IZAR RECEIVER M-BUS adatgyűjtő alkalmazásával.

IZAR GATEWAY GPRS BATTERY - Elemes adatgyűjtő koncentrátor

Az IZAR GATEWAY GPRS BATTERY egy Smart Metering rádiós adatkoncentrátor, maximum 800 mérő adatainak kezelésére. A MOM mérőeszközök által küldött rádiós jeleket gyűjti össze, majd tölti fel azokat beállítható időközönként egy FTP szerverre. Az IZAR GATEWAY GPRS BATTERY külső áramforrástól függetlenül telepíthető, a szükséges feszültséget 2 cserélehtő elem biztosítja, ezáltal maximális rugalmasságot biztosít. Az FTP-re feltöltött adatokat egyszerűen és könynen lehet kezelni IZAR@NET 2 szoftverrel illetőleg IZAR PLUS Portal megoldással.

wMB-USB adatgyűjtő szoftver/hardver

A wMB-USB egy vezeték nélküli M-Bus (T1, T2, C1, S1) adatgyűjtő eszköz rádiós jeladóval ellátott
mérőeszközök mobil rendszerű leolvasásához, szabványos (EN13757-4 / OMS) interfésszel. A tápellátás
és adatkommunikáció USB interfészen keresztül történik (nem tartalmaz saját feszültségforrást).